Προχωρήστε σε είσοδο αν ήδη είστε μέλος ή σε δημιουργία λογαριασμού για να μπορέσετε να δείτε το περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων του Forum, καθώς και να πάρετε μέρος στις συζητήσεις, να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων και να διαχειριστείτε το προφίλ σας. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε είσοδο από εδώ - αλλιώς δημιουργήστε λογαριασμό σήμερα δωρεάν!
ΚΤΕΛ
Δημοσιεύθηκε 05 May 2011 - 11:40 PM
το ΚΤΕΛ που παει κατευθειαν στο ΤΕΙ απο αθηνα ξεκιναει απο σταθμο λαρισης?? αν οχι το τρενο απο σταθμο λαρισης ποση ωρα κανει???και τριτον ειναι απλο τρενο η προαστιακος??
Δημοσιεύθηκε 06 May 2011 - 12:27 AM
Γεια σας,
το ΚΤΕΛ που παει κατευθειαν στο ΤΕΙ απο αθηνα ξεκιναει απο σταθμο λαρισης?? αν οχι το τρενο απο σταθμο λαρισης ποση ωρα κανει???και τριτον ειναι απλο τρενο η προαστιακος??
Το τρένο ξέχνα το,δεν έχει νόημα.
Τα κτελ νομου Ευβοιας είναι στο σταθμό λεωφορείων της Λιοσίων.
(Φτάνεις εκεί μέσω ηλεκτρικού στάση Κ.Πατήσια ή Αγ.Νικόλαος)
Υπάρχουν δρομολόγια μέσω Χαλκίδας ή απ'ευθείας Τει.
Δημοσιεύθηκε 06 May 2011 - 10:29 AM
Δημοσιεύθηκε 06 May 2011 - 04:56 PM
Se ka8e periptwsh pantws....o xronos pou 8a xaseis gia na pas sth liosiwn anti gia treno... 8a einai to 1/3 tou xronou (toulaxiston) autou pou 8a xaneis sth xalkida mexri na pas sta ktel gia na perimeneis kai na pareis kamia stigmh to ktel gia TEI.
To treno htan kalo gia osous menane konta se auto palia...pou ta ktel htan 10' me ta podia apo ton sta8mo tou trenou.
Δημοσιεύθηκε 06 May 2011 - 05:48 PM
αλλα αν περνω το τρενο ειναι 25 λεπτα αποδω ο σταθμος λαρισης + το τρενο 50 λεπτα περιπου. αρα 1,30ωρα. Δε συμφερει πιο πολυ?
εξω απο το σταθμο χαλκιδας δεν υπαρχει καποιο κτελ που παει στο ΤΕΙ?
Δημοσιεύθηκε 06 May 2011 - 11:19 PM
αυτο που λες εγω ειμαι 1ωρα και βαλε απο εκει.ο σταθμος λαρισης ειναι 20 λεπτα απο μενα με λεοφωρειο.Αρα τρενο δε συμφερει? για να παω κ.πατησια πρεπει να παρω λεοφορειο προς αιγαλεω που ειναι χαλια τα δρομολογια μετα μετρο και μετα ηλεκτρικο.6 ωρες και βαλε πηγαινε ελα θα εχω...
Εαν ο Σταθμος Λαρίσης είναι 20 λεπτά,τότε ο σταθμός των ΚΤΕΛ ειναι 30-35 λεπτά με λεωφορείο.
Είναι 1 λεπτό περπάτημα απο τη Λιοσίων.
Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα της καθημερινής μετακίνησης αν δηλώσεις ΤΕΙ Χαλκίδας
και δεν μείνεις εκεί.Είναι δύσκολο είδικά στην αρχή.Μερικοί δεν συνηθίζουν και ποτέ.
Δημοσιεύθηκε 07 May 2011 - 03:35 AM
Δημοσιεύθηκε 07 May 2011 - 02:46 PM
Δημοσιεύθηκε 07 May 2011 - 11:35 PM
Balance is what keep the world from destruction
Δημοσιεύθηκε 08 May 2011 - 12:22 AM
Δημοσιεύθηκε 08 May 2011 - 11:51 AM
Balance is what keep the world from destruction
Δημοσιεύθηκε 10 May 2011 - 11:44 AM
Επειδή κι εγώ δοκίμασα στην αρχή να πάω στο ΤΕΙ με το τρένο πραγματικά δεν συμφέρει. Ακόμη κι αν μένεις πάνω από το τρένο όταν σε αφήσει μετά απο 1.30 ώρα διαδρομής στην Χαλκίδα πως θα πας στα Ψαχνά (που βρίσκεται το ΤΕΙ)?! Από τον σταθμό του τρένου μέχρι τα ΚΤΕΛ που σε πάνε στο ΤΕΙ δεν υπάρχει τίποτα..... Σε συμφέρει περισσότερο νομίζω να πηγαίνεις στο σταθμό Λιοσίων των ΚΤΕΛ και από 'κει σε 1.00-1.30 ώρα (ανάλογα την κίνηση) θα είσαι έξω από το ΤΕΙ απευθείας.
Δημοσιεύθηκε 12 May 2011 - 12:58 AM
1) Παίρνεις Α15 κατεβαίνεις στο τέρμα (Σταθμός Λαρίσης). Μετά δίπλα είναι το μετρό κατεβαίνεις σταθμό Αττική και όποιο λεωφορείο περάσει σε 2 ή 3 στάσεις είσαι δίπλα στο σταθμό των κτέλ στη Λιοσίων
2)Αν πάρεις 802-803 για να πας μετρό Αιγάλεω θα πρέπει να κατέβεις Σύνταγμα και από εκεί με την άλλη γραμμή πας Αττική, αστικό και είσαι απ'εξω.Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ηλεκτρικό αν κατέβεις νωρίτερα στο Μεταξουργείο γτ θα κάνεις παραπάνω ώρα, πιστεύω,θα κατέβεις στον σταθμό των κάτω Πατησίων που κάνει και την πρώτη του στάση το Κτελ.
3) Βρίσκεις άτομα-αμάξι και μοιράζεστε τα έξοδα.
Οι ώρες που θα γυρνάς παίζουν γιατί αν σε πιάσει κίνηση στην είσοδο-έξοδο στον Κηφισό θα καθυστερείς.
Φίλε μου τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα.Κάνε υπομονή αλλιώς νοικιάζεις ή πάλεψε το να περάσεις Αθήνα
Δημοσιεύθηκε 25 October 2011 - 05:40 PM
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη
Διακόπτης μηνυμάτων
Ζωντανό Chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού